skip to Main Content

Kvalitet och engagemang
Unika med individuell design.
Du kan också välja eller modifiera en av våra färdiga modeller.

Modeller

TIMMERHUS OCH -VILLOR

TIMMERHUS OCH -VILLOR

Timmer är ett naturligt material och därför också ett hälsosamt byggmaterial för ett hus. De flesta av våra större hus har designats och byggts i enlighet med kundernas önskemål och behov. Ta en titt på våra modeller för att få se vilken typ av hus vi bygger.

BASTUR OCH STUGOR

BASTUR OCH STUGOR

I vårt sortiment finner du många olika alternativ från 15 m² och uppåt. Vi har ett brett sortiment med mängder av olika val och stilar som erbjuder många möjligheter till anpassning. En liten bastu eller en av de större stugorna – valet är ditt.

GÅRDSBYGGNADER

GÅRDSBYGGNADER

Gästrum, garage, förråd eller ett litet kontor. Dessa hus förser din trädgård med värme, glädje och ordning. Våra gårdsbyggnader av timmer har en väggtjocklek på minst 45 mm.

HANDTIMRADE HUS

HANDTIMRADE HUS

Dessa unika och skräddarsydda timmerhus tillverkas i Estland. Vi har samarbetat i över 10 år med våra partners och tillsammans bildar vi ett starkt och pålitligt team. Vi åtar oss både små och stora uppdrag och använder oss av vår gedigna erfarenhet och yrkesskicklighet för att uppnå ett lyckat slutresultat. De handtimrade husen kan fås med rundtimmer eller med hyvlade stockar.

FLYTTBARA TIMMERHUS OCH TIMMERHUSPROJEKT

FLYTTBARA TIMMERHUS OCH TIMMERHUSPROJEKT

Detta är timmerbyggnader som har designats och tillverkats för att uppfylla gängse kravspecifikationer för “flyttbara byggnader” såsom husvagnar och flyttbara hus som omfattas av UK Caravan Act och British Standards.

Den Finska Bastun

Den Finska Bastun

Bastun är en viktig del av den finländska kulturen och det dagliga livet i Finland. I århundraden har finländarna kopplat av, badat, samtalat, umgåtts, lagat mat och mått bra i bastun. Läs mer

Back To Top