skip to Main Content

Suurin osa toteuttamistamme rakennuksista on suunniteltu yksilöllisesti, asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Voit myös kätevästi valita ja muokata tontille sopivan ratkaisun meidän valmiista mallistostamme.

MALLISTOA

Stark Jälleenmyyjänä

STARK LPR jälleenmyy 10 erilaista Preloc -piharakennusmallia. Starkin pihalla on kaksi näyterakennusta pystytettynä, liikenneympyrän läheisyydessä. Lataa tästä malliston PDF

Mallistoomme kuuluu useita vaihtoehtoja noin 20 m2:stä lähtien. Pienimmissäkin rakennuksissa on usein tupa/erillinen makuutila saunan lisäksi.

Kesäkeittiö, vierashuone/aitta tai varasto. Iloa, ryhtiä ja järjestystä pihallesi. Seinämateriaalina on joko 45 mm tai 68 mm höylähirsi.

Hirsi on terveellinen valinta asuinrakennukseen. Suurimman osan vapaa-ajan asunnoistamme ja omakotitaloistamme olemme valmistaneet asiakkaan omien piirustuksien mukaan.

Yksilölliset massiiviset huvilat veistetään Virossa. Käsin veistetty jälki tuo uniikin ja eläväisen ilmeen huvilallesi. Mahdollisuus saada höylä- tai pyöröhirrestä.

Julkis- ja liikerakentaminen

  • Kahvilat / Kioskit / Info-pisteet
  • Lomakylät
  • Hirsikoulut ja -päiväkodit
Back To Top