Suurin osa toteuttamistamme rakennuksista on suunniteltu yksilöllisesti, asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Voit myös kätevästi valita ja muokata tontille sopivan ratkaisun meidän valmiista mallistostamme.

MALLISTOA

Untitled-2

Stark Jälleenmyyjänä

STARK LPR jälleenmyy 10 erilaista Preloc -piharakennusmallia. Starkin pihalla on kaksi näyterakennusta pystytettynä, liikenneympyrän läheisyydessä. Lataa tästä malliston PDF

mökki

Mallistoomme kuuluu useita vaihtoehtoja noin 20 m2:stä lähtien. Pienimmissäkin rakennuksissa on usein tupa/erillinen makuutila saunan lisäksi.

edestä

Kesäkeittiö, vierashuone/aitta tai varasto. Iloa, ryhtiä ja järjestystä pihallesi. Seinämateriaalina on joko 45 mm tai 68 mm höylähirsi.

house

Hirsi on terveellinen valinta asuinrakennukseen. Suurimman osan vapaa-ajan asunnoistamme ja omakotitaloistamme olemme valmistaneet asiakkaan omien piirustuksien mukaan.

HANSON

Yksilölliset massiiviset huvilat veistetään Virossa. Käsin veistetty jälki tuo uniikin ja eläväisen ilmeen huvilallesi. Mahdollisuus saada höylä- tai pyöröhirrestä.

GolfA1

Julkis- ja liikerakentaminen

  • Kahvilat / Kioskit / Info-pisteet
  • Lomakylät
  • Hirsikoulut ja -päiväkodit